Κατασκευή εξατομικευμένων χαρτοφυλακίων για βιομηχανικές εφαρμογές

Place of Origin china
Μάρκα jdc
Model Number Stainless steel or powder coating

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Process Method Laser Cutting; Bending; Welding Shape Rectangular
Quality Guarantee,High Level Service Customized OEM
Precision ±0.05-0.1mm Installation Assembled
Application Industrial Package Carton; Wooden Case...
Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή του προϊόντος:

Κατασκευή χαρτοφυλακίων

Η κατασκευή χαρτοφυλακίων είναι μια διαδικασία κατασκευής ανθεκτικών χαρτοφυλακίων για βιομηχανική χρήση.Αυτά τα ντουλάπια είναι προσαρμοσμένα για συγκεκριμένους σκοπούς και είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν σε σκληρές συνθήκες.

Εφαρμογή

Αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί για βιομηχανική χρήση, καθιστώντας το κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής, της κατασκευής και των μεταφορών.και άλλα υλικά με ασφαλή και οργανωμένο τρόπο.

Υπηρεσία

Προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες OEM για την κατασκευή χαρτοφυλακίων. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε χαρτιά σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις και προδιαγραφές σας.

Μέθοδος διεργασίας

Η διαδικασία κατασκευής των χαρτών μας περιλαμβάνει κοπή λέιζερ, κάμψη και συγκόλληση.που οδηγεί σε υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά ντουλάπια.

Σχήμα

Το σχήμα των χαρτοφυλακίων μας είναι ορθογώνιο, παρέχοντας μέγιστο χώρο αποθήκευσης και εύκολη ενσωμάτωση σε υπάρχουσες δομές.

Χαρακτηριστικά

Τα ντουλάπια φύλλου μας είναι γνωστά για την αντοχή τους. Είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν σε βαριά χρήση και σκληρά περιβάλλοντα, καθιστώντας τα ιδανικά για βιομηχανικά περιβάλλοντα.Η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας και προηγμένων τεχνικών κατασκευής εξασφαλίζουν ότι τα ντουλάπια μας μπορούν να αντέξουν την φθορά, καθιστώντας τους μια μακροχρόνια λύση αποθήκευσης.

Με την τεχνογνωσία μας στην κατασκευή μεταλλικών δοχείων, στην κατασκευή μεταλλικών κιβωτίων, και στην κατασκευή μεταλλικών ντουλαπιών,Μπορούμε να σας παρέχουμε προϊόντα κορυφής που ανταποκρίνονται στις ειδικές σας ανάγκες.Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες κατασκευής χαρτών από χαρτί.


Χαρακτηριστικά:

 • Ονομασία προϊόντος: Κατασκευή χαρτοφυλακίων
 • Μέθοδος επεξεργασίας: Κόψη με λέιζερ
 • Μέθοδος επεξεργασίας: Τάξιμο
 • Μέθοδος διαδικασίας: συγκόλληση
 • Προγραμματισμός: 15-20 ημέρες
 • Ποιότητα: εγγύηση
 • Ποιότητα: Υψηλό επίπεδο
 • Σχήμα: ορθογώνιο
 • Εφαρμογή: Βιομηχανική
 • Χαρακτηριστικά του προϊόντος:
  • Αποτελεσματική διαδικασία κατασκευής φύλλου
  • Χρησιμοποιεί τεχνικές κοπής, κάμψης και συγκόλλησης με λέιζερ
  • Προσαρμόσιμες σύμφωνα με τις ειδικές απαιτήσεις
  • Υψηλή εγγύηση ποιότητας για μακροχρόνια αποτελέσματα
  • Διορθωτικά για βιομηχανικές εφαρμογές
  • Παρασκευή κιβωτίων από φύλλα μετάλλου, ντουλάπιων και οικισμών

Τεχνικές παραμέτρους:

Ειδικότητες Τεχνικές παραμέτρους
Ονομασία του προϊόντος Κατασκευή χαρτοφυλακίων
Χαρακτηριστικά Διαρκής
Δάχος 1.5mm
Εγκατάσταση Συγκεντρωμένα
Υλικό Χάλυβα φύλλου
Ακριβότητα ±0,05-0,1 mm
Σχήμα Τετράγωνο
Μέθοδος διεργασίας Κόψιμο με λέιζερ, κάμψη, συγκόλληση
Πακέτο Καρτόνι, ξύλινη θήκη...
Εφαρμογή Βιομηχανική
Μέγεθος Προσαρμοσμένο
Κλειδιά Κατασκευή υδραργυρικών υλικών

Εφαρμογές:

Περιγραφή του προϊόντος

Η κατασκευή χαρτοφυλακίου, επίσης γνωστή ως κατασκευή χαρτοφυλακίου ή κατασκευή χαρτοφυλακίου, είναι ένα προϊόν που κατασκευάζεται από την jdc. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα ή επίστρωση σκόνης,Αυτό το προϊόν είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Κίνα, με πάχος 1,5 mm. Ο χρόνος παράδοσης για αυτό το προϊόν είναι 15-20 ημέρες,καθιστώντας την μια γρήγορη και αποτελεσματική λύση για βιομηχανικές εφαρμογές.

Εφαρμογή

Η κατασκευή χαρτών από φύλλα μεταλλικού χάλυβα χρησιμοποιείται ευρέως σε διάφορα βιομηχανικά περιβάλλοντα. Η ανθεκτική και ανθεκτική κατασκευή του το καθιστά κατάλληλο για χρήση σε σκληρά περιβάλλοντα, όπως εργοστάσια, αποθήκες,και χώρους κατασκευήςΧρησιμοποιείται επίσης συνήθως στη βιομηχανία μεταφορών, καθώς μπορεί να αντέξει τις δονήσεις και τις κινήσεις κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.Το κομψό και σύγχρονο σχεδιασμό αυτού του προϊόντος το καθιστά επίσης δημοφιλές για γραφεία και εμπορικά κτίρια.

Εγκατάσταση

Η κατασκευή των χαρτών είναι πλήρως συναρμολογημένη, καθιστώντας την εγκατάσταση γρήγορη και εύκολη.επιτρέποντάς τους να επικεντρωθούν στη δουλειά τους χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για περίπλοκες διαδικασίες συναρμολόγησηςΤο προϊόν είναι επίσης σχεδιασμένο με ακρίβεια, εξασφαλίζοντας μια τέλεια τοποθέτηση και απρόσκοπτη εγκατάσταση.

Σχήμα και Μέγεθος

Η κατασκευή των χαρτών από φύλλα μετάλλου έχει ορθογώνιο σχήμα, γεγονός που το καθιστά εύκολο να χωρέσει σε οποιοδήποτε χώρο.Οι επιλογές προσαρμόσιμου μεγέθους το καθιστούν κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, από τη μικρή σε μεγάλη βιομηχανική χρήση.

Οφέλη
 • Ανθεκτικό και μακροχρόνιο
 • Γρήγορος και αποτελεσματικός χρόνος προετοιμασίας
 • Εύκολη εγκατάσταση
 • Σοφά και μοντέρνα σχέδια
 • Προσαρμόσιμες επιλογές μεγέθους
Συμπεράσματα

Η κατασκευή των χαρτών από φύλλα από την jdc είναι ένα αξιόπιστο και υψηλής ποιότητας προϊόν που είναι κατάλληλο για διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές.και η εύκολη εγκατάσταση το καθιστούν μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των βιομηχανιώνΜε τις προσαρμόσιμες επιλογές μεγέθους και τον κομψό σχεδιασμό, είναι μια ευπροσάρμοστη λύση για όλες τις ανάγκες κατασκευής χαρτών.


Προσαρμογή:

Υπηρεσία εξατομίκευσης για την κατασκευή χαρτοφυλακίων

Ετικέτα: JDC

Αριθμός υποδείγματος: επικάλυψη από ανοξείδωτο χάλυβα ή σκόνη

Χώρος προέλευσης: Κίνα

Πακέτο: Καρτόνι, ξύλινη θήκη...

Χαρακτηριστικά: Ανθεκτική

Σχήμα: ορθογώνιο

Μέγεθος: Προσαρμοσμένο

Εγκατάσταση: Συγκροτημένη

Η υπηρεσία εξατομίκευσης για την κατασκευή χαρτοφυλακίων μεταλλικών χαρτοφυλακίων προσφέρει υψηλής ποιότητας και εξατομικευμένες λύσεις για την κατασκευή χαρτοφυλακίου, κατασκευή χαρτοφυλακίου,και τις ανάγκες κατασκευής φύλλων μετάλλουΜε την JDC, μπορείτε να εμπιστευτείτε το εμπορικό μας όνομα, αξιόπιστα υλικά και εξειδικευμένη δεξιοτεχνία για να παραδώσετε ένα εξατομικευμένο προϊόν που ανταποκρίνεται στις μοναδικές σας απαιτήσεις.

Ετικέτα: JDC

Το εμπορικό μας σήμα, JDC, αντιπροσωπεύει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε υψηλής ποιότητας και ανθεκτική κατασκευή χαρτών από φύλλο μετάλλου.Είμαστε περήφανοι για τη δουλειά μας και προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών με κάθε έργο.

Αριθμός υποδείγματος: επικάλυψη από ανοξείδωτο χάλυβα ή σκόνη

Προσφέρουμε μια ποικιλία επιλογών για τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή των χαρτοφυλακίων μας, συμπεριλαμβανομένου του ανοξείδωτου χάλυβα και της επίστρωσης σκόνης.Αυτό σας επιτρέπει να επιλέξετε το καλύτερο που ταιριάζει στις συγκεκριμένες σας ανάγκες και προτιμήσεις.

Χώρος προέλευσης: Κίνα

Οι υπηρεσίες κατασκευής χαρτοφυλακίων μας είναι στη Κίνα, όπου έχουμε πρόσβαση σε προηγμένη τεχνολογία και εξειδικευμένους εργαζόμενους.Αυτό μας επιτρέπει να παρέχουμε αποτελεσματικές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προσαρμογής για τους πελάτες μας.

Πακέτο: Καρτόνι, ξύλινη θήκη...

Κατανοούμε τη σημασία της ασφαλούς συσκευασίας για το προσαρμοσμένο ντουλάπι από φύλλο μετάλλου.για να διασφαλιστεί ότι το προϊόν σας προστατεύεται κατά τη μεταφορά.

Χαρακτηριστικά: Ανθεκτική

Με υλικά υψηλής ποιότητας και εξειδικευμένες τεχνικές κατασκευής, τα προϊόντα μας είναι ανθεκτικά και μπορούν να αντέξουν διάφορες περιβαλλοντικές συνθήκες.

Σχήμα: ορθογώνιο

Τα ντουλάπια φύλλου μας είναι σχεδιασμένα σε ορθογώνιο σχήμα, παρέχοντας μια ευέλικτη και πρακτική λύση για διάφορες ανάγκες αποθήκευσης και στέγασης.

Μέγεθος: Προσαρμοσμένο

Καταλαβαίνουμε ότι κάθε πελάτης έχει μοναδικές απαιτήσεις για τα χαρτιά του.Γι' αυτό προσφέρουμε υπηρεσίες προσαρμογής για να διασφαλίσουμε ότι το προϊόν σας είναι φτιαγμένο με το τέλειο μέγεθος για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας..

Εγκατάσταση: Συγκροτημένη

Τα ντουλάπια από φύλλα μεταλλικού χάλυβα σας παραδίδονται πλήρως συναρμολογημένα, καθιστώντας την εγκατάσταση γρήγορη και απλή.

Επιλέξτε την JDC για τις ανάγκες κατασκευής χαρτών από χαρτί και βιώστε την υψηλής ποιότητας και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση προσαρμογής.