Τέμνον γραφείο διανομής ηλιακής ενέργειας λέιζερ επεξεργασίας μετάλλων φύλλων

Τόπος καταγωγής Suzhou, Κίνα
Μάρκα JDC
Πιστοποίηση ISO 9001 : 2015
Αριθμό μοντέλου JDC107
Ποσότητα παραγγελίας min 5
Τιμή Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη
Χρόνος παράδοσης 10~30 ημέρες
Όροι πληρωμής L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς 10000 κομμάτια το μήνα

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Όνομα προϊόντων Τέμνον γραφείο διανομής ηλιακής ενέργειας λέιζερ επεξεργασίας μετάλλων φύλλων Υλικό Ήπιος χάλυβας Ανοξείδωτο
Μέθοδος διαδικασίας Κοπή λέιζερ Κάμψη Συγκόλληση Επιφάνεια Επίστρωμα σκονών Υποβολή σε ανοδική οξείδωση Ανατίναξη άμμου Βουρτσισμένη λήξη…
Εφαρμογή Βιομηχανία, μέρη μετάλλων, εγχώρια συσκευή, το αυτόματο /medical/agricultural/train/valve/textile, α Μέγεθος Customed
Συσκευασία Χαρτοκιβώτιο Ξύλινη περίπτωση… Ποιότητα Εγγύηση, υψηλού επιπέδου
Υπηρεσία Προσαρμοσμένος cOem, σφράγιση μετάλλων ODM Τελειώστε Επίστρωση, βουρτσίζοντας, που υποβάλλεται σε ανοδική οξείδωση, στίλβωση, που μαυρίζεται
Ανοχή 0.003~0.01mm, προσαρμοσμένος Πάχος 0.5mm20mm, διάφορος
Υψηλό φως

Ήπιος μέρη σφράγισης μετάλλων

,

Μέρη σφράγισης ακρίβειας ήπιου χάλυβα

,

μέρη σφράγισης ακρίβειας τηλεπικοινωνιών

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Τέμνον γραφείο διανομής ηλιακής ενέργειας λέιζερ επεξεργασίας μετάλλων φύλλων

 

1 . Περιγραφές:

 

Το τέμνον γραφείο διανομής ηλιακής ενέργειας λέιζερ επεξεργασίας μετάλλων φύλλων αναφέρεται σε μια εξειδικευμένη περίφραξη για τη διανομή και τον έλεγχο της ηλεκτρικής δύναμης στα συστήματα ηλιακής ενέργειας. Κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας τις τεχνικές επεξεργασίας μετάλλων φύλλων, συμπεριλαμβανομένης της κοπής λέιζερ, για να δημιουργήσει τα ακριβή και υψηλής ποιότητας συστατικά για το γραφείο. Η έμφαση είναι στο γραφείο διανομής ηλιακής ενέργειας, που δίνει έμφαση στο πρωταρχικό ρόλο της στη διαχείριση της δύναμης που παράγεται από τα ηλιακά πλαίσια και τη διανομή της στα διάφορα ηλεκτρικά φορτία.

 

Το γραφείο διανομής ηλιακής ενέργειας χρησιμεύει ως ένα ζωτικής σημασίας συστατικό στα συστήματα ηλιακής ενέργειας, που εξασφαλίζουν την αποδοτικούς διανομή δύναμης, τον έλεγχο, και την προστασία. Τα κύριες χαρακτηριστικά γνωρίσματα και οι λειτουργίες του περιλαμβάνουν:

 

1. Σχέδιο περιφράξεων: Το γραφείο διανομής ηλιακής ενέργειας σχεδιάζεται για να παρέχει μια ασφαλή και καιρός-ανθεκτική κατοικία για τα ηλεκτρικά συστατικά στα συστήματα ηλιακής ενέργειας. Κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας τις τεχνικές επεξεργασίας μετάλλων φύλλων, συμπεριλαμβανομένης της κοπής λέιζερ, για να δημιουργήσει τα ακριβή και ανθεκτικά συστατικά.

 

2. Διανομή δύναμης: Το γραφείο στεγάζει τα συστατικά όπως οι διακόπτες, οι θρυαλλίδες, οι διακόπτες, και οι μπάρες τροφοδότησης που είναι αρμόδιοι για τη διανομή της ηλεκτρικής δύναμης που παράγεται από τα ηλιακά πλαίσια στα διάφορα φορτία και τον εξοπλισμό.

 

3. Παρακολούθηση και έλεγχος: Το γραφείο διανομής ηλιακής ενέργειας ενσωματώνει τον έλεγχο και τα συστήματα ελέγχου για να ακολουθήσει την απόδοση του συστήματος ηλιακής ενέργειας, να μετρήσει την παραγωγή δύναμης, και να εξασφαλίσει βέλτιστη λειτουργία. Αυτό επιτρέπει το σε πραγματικό χρόνο έλεγχο, την ανίχνευση ελαττωμάτων, και τις ικανότητες τηλεχειρισμού.

 

4. Προστασία και ασφάλεια: Το γραφείο περιλαμβάνει τα προστατευτικά μέτρα όπως οι συσκευές προστασίας κύματος, που στηρίζουν τα συστήματα, και τις συσκευές προστασίας κυκλωμάτων για να προστατεύσει το σύστημα ηλιακής ενέργειας από τα ηλεκτρικά ελαττώματα, τις υπερφορτώσεις, και τις διακυμάνσεις τάσης. Εξασφαλίζει την ασφάλεια του εξοπλισμού και του προσωπικού σχετικών.

 

5. Εξελιξιμότητα και ευελιξία: Το γραφείο διανομής ηλιακής ενέργειας σχεδιάζεται για να προσαρμόσει τις συγκεκριμένες απαιτήσεις κάθε συστήματος ηλιακής ενέργειας. Μπορεί να προσαρμοστεί και να διαμορφωθεί βασισμένος στο μέγεθος, την ικανότητα, και την πολυπλοκότητα του συστήματος. Αυτό επιτρέπει την εξελιξιμότητα και τις μελλοντικές επεκτάσεις.

 

Το γραφείο διανομής ηλιακής ενέργειας διαδραματίζει έναν κρίσιμο ρόλο στην αποδοτική και αξιόπιστη λειτουργία των συστημάτων ηλιακής ενέργειας. Εξασφαλίζει την ασφαλή διανομή της ηλεκτρικής δύναμης που παράγεται από τα ηλιακά πλαίσια, παρέχει την προστασία ενάντια στα ηλεκτρικά ελαττώματα, και επιτρέπει την παρακολούθηση και τον έλεγχο της απόδοσης του συστήματος.

 

Εν περιλήψει, το τέμνον γραφείο διανομής ηλιακής ενέργειας λέιζερ επεξεργασίας μετάλλων φύλλων είναι μια εξειδικευμένη περίφραξη που σχεδιάζεται για τη διανομή και τον έλεγχο της ηλεκτρικής δύναμης στα συστήματα ηλιακής ενέργειας. Η έμφασή της στο γραφείο διανομής ηλιακής ενέργειας υπογραμμίζει τη σημασία της στη διαχείριση της δύναμης που παράγεται από τα ηλιακά πλαίσια. Μέσω των τεχνικών επεξεργασίας μετάλλων φύλλων όπως την κοπή λέιζερ, αυτό το γραφείο κατασκευάζεται για να παρέχει μια ασφαλή κατοικία για τα ηλεκτρικά συστατικά, να διευκολύνει τη διανομή δύναμης, να επιτρέψει την παρακολούθηση και τον έλεγχο, και να εξασφαλίσει την ασφάλεια και την αποδοτικότητα των συστημάτων ηλιακής ενέργειας.

 

2 . Προδιαγραφές:

 

Υλικό Χάλυβας άνθρακα, SPCC, SGCC, ανοξείδωτο, αργίλιο, ήπιος χάλυβας, κ.λπ.
Μέγεθος Προσαρμοσμένος
Επεξεργασία Κοπή λέιζερ, σφράγιση ακρίβειας, κάμψη, CNC Punching, πέρασμα κλωστής σε βελόνα, κάρφωμα, διάτρυση, ένωση, κ.λπ.
Επεξεργασία επιφάνειας Βούρτσισμα, στίλβωση, υποβολή σε ανοδική οξείδωση, επίστρωμα σκονών, επένδυση, εκτύπωση Silkscreen, αμμοβολή, κ.λπ.
Λογότυπο Τυπωμένη ύλη μεταξιού, χαρακτηρισμός λέιζερ/χαρακτική.
Χρονική ανοχή δειγμάτων

Καμία επεξεργασία επιφάνειας, 7~10 εργάσιμες ημέρες.

Απαιτήστε την επεξεργασία επιφάνειας, 10~15 εργάσιμες ημέρες.

COem Δεχτείτε
Σχήμα σχεδίων 3D/CAD/DWG/IGS/STP
Χρώμα Προσαρμοσμένος
Εφαρμογή

Συσκευή, αυτοκίνητο, κτήριο, κύριος εξοπλισμός, ενέργεια, ενοργάνωση, ιατρική συσκευή, τηλεπικοινωνίες, ηλιακά γραφεία.

 

3. Τα πλεονεκτήματα υπηρεσιών μας:

 

1. Έχουμε την επαγγελματική ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής για 15 έτη εμπειρίας στην επεξεργασία μετάλλων φύλλων, το ανοξείδωτο, το χάλυβα άνθρακα και τα ακρυλικά προϊόντα.

2. Εξαιρετικά καλά έχουμε εξοπλίσει CNC τις μηχανές για να παρέχουμε τις προσαρμοσμένες λύσεις για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες προϊόντων μετάλλων των πελατών.

3. Οι πελάτες έρχονται πρώτα είναι πάντα ο πυρήνας υπηρεσιών μας.

4. Μπορούμε όχι μόνο να παραγάγουμε τα προϊόντα μετάλλων πελατών αλλά και να συνδυάσουμε τους πόρους άλλων κατασκευαστών για να παρέχουμε μαζί μια κατάλληλη μιας στάσης υπηρεσία.

5. Υψηλός - η ποιότητα, η καλή υπηρεσία, η ανταγωνιστική τιμολόγηση, η σύντομη χρονική ανοχή και η γρήγορη απάντηση είναι οι αρχικοί παράγοντες επιχείρησής μας στα συνεχή περαιτέρω έτη μας.

6. Μπορούμε να παρέχουμε την επεξεργασία, το βαθύ σχέδιο, την κατεργασία, την ένωση και τη συνέλευση.

7. Παρέχοντας στα δείγματα τις σημαντικές διαστάσεις και προσαρμόζοντας την έκθεση επιθεώρησης, την υλική πιστοποίηση στον πελάτη για την επικύρωση και την επαλήθευση.

 

4. Περισσότερες εικόνες:

 

Τέμνον γραφείο διανομής ηλιακής ενέργειας λέιζερ επεξεργασίας μετάλλων φύλλων 0

 

 

5Κατάλογος:

Τέμνον γραφείο διανομής ηλιακής ενέργειας λέιζερ επεξεργασίας μετάλλων φύλλων 1

 

6. Διαδικασία παραγωγής:

 

Τέμνον γραφείο διανομής ηλιακής ενέργειας λέιζερ επεξεργασίας μετάλλων φύλλων 2

 

7. Το εργοστάσιό μας:

 

Τέμνον γραφείο διανομής ηλιακής ενέργειας λέιζερ επεξεργασίας μετάλλων φύλλων 3

 

8. Τύποι

Το τέμνον γραφείο διανομής ηλιακής ενέργειας λέιζερ επεξεργασίας μετάλλων φύλλων καλύπτει διάφορους τύπους:

 

1. Wall-Mounted γραφείο διανομής ηλιακής ενέργειας: Αυτός ο τύπος γραφείου σχεδιάζεται για να τοποθετηθεί στους τοίχους, που προσφέρουν την κατάλληλες εγκατάσταση και τη συντήρηση. Χρησιμοποιείται συνήθως στα μικρομεσαία συστήματα ηλιακής ενέργειας, που παρέχουν την ασφαλείς διανομή δύναμης και τον έλεγχο.

 

2. Πάτωμα-στεμένος γραφείο διανομής ηλιακής ενέργειας: Αυτό το γραφείο έχει μια??????????? δομή και είναι κατάλληλο για τα μεγάλης κλίμακας ηλιακά συστήματα ή εκείνους που απαιτούν τον εξοπλισμό διανομής υψηλότερης ικανότητας. Προσφέρει το περισσότερες διάστημα και εξελιξιμότητα για να ικανοποιήσει τις σύνθετες ανάγκες διανομής δύναμης.

 

3. Υπαίθριο γραφείο διανομής ηλιακής ενέργειας: Συγκεκριμένα σχεδιασμένο για τα υπαίθρια περιβάλλοντα, αυτό το γραφείο χαρακτηρίζει τις αδιάβροχες, dustproof, και καιρός-ανθεκτικές ιδιότητες. Εξασφαλίζει την αξιόπιστες διανομή δύναμης και την προστασία στους σκληρούς όρους κλίματος.

 

4. Ενσωματωμένο γραφείο διανομής ηλιακής ενέργειας: Αυτός ο τύπος γραφείου ενσωματώνει τις πολλαπλάσιες λειτουργικές ενότητες όπως η διαχείριση δύναμης, η παρακολούθηση και ο έλεγχος, και οι διεπαφές επικοινωνίας. Παρέχει στην περιεκτικούς διαχείριση και τον έλεγχο ηλιακών συστημάτων την υψηλές ολοκλήρωση και τη νοημοσύνη, που απλοποιεί την εγκατάσταση συστημάτων και τη λειτουργία.

 

5. Προσαρμοσμένο γραφείο διανομής ηλιακής ενέργειας: Αυτό το γραφείο είναι κατάλληλο και σχεδιασμένο σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις προγράμματος. Μπορεί να προσαρμοστεί για να ικανοποιήσει τις μοναδικές απαιτήσεις των ηλιακών συστημάτων από την άποψη της κλίμακας, του σχεδιαγράμματος, και των ειδικών λειτουργιών.

 

Αυτοί οι διαφορετικοί τύποι γραφείων διανομής ηλιακής ενέργειας εξυπηρετούν στις διάφορες κλίμακες και τις ανάγκες των συστημάτων ηλιακής ενέργειας. Προσφέρουν την ασφαλείς και αξιόπιστους διανομή δύναμης, τον έλεγχο, και τις λειτουργίες ελέγχου, που εξασφαλίζουν την αποδοτικές λειτουργία και την ικανότητα υποστήριξης. Μέσω της εφαρμογής των τεμνουσών τεχνικών επεξεργασίας και λέιζερ μετάλλων φύλλων, αυτά τα γραφεία κατασκευάζονται με την ακρίβεια και την υψηλής ποιότητας κατασκευή.