Υπαίθριο κιβώτιο διανομής επεξεργασίας γραφείου μετάλλων φύλλων συνήθειας

Τόπος καταγωγής Suzhou, Κίνα
Μάρκα JDC
Πιστοποίηση ISO 9001 : 2015
Αριθμό μοντέλου JDC127
Ποσότητα παραγγελίας min 25
Τιμή USD $1~$100/piece
Συσκευασία λεπτομέρειες Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη
Χρόνος παράδοσης 10~30 ημέρες
Όροι πληρωμής L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς 10000 κομμάτια το μήνα

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Όνομα προϊόντων Υπαίθριο κιβώτιο διανομής επεξεργασίας γραφείου μετάλλων φύλλων συνήθειας Υλικό Ήπιος χάλυβας Ανοξείδωτο Αργίλιο…
Χρώμα Μαύρος Άσπρος Ασήμι… Μέθοδος διαδικασίας Κοπή λέιζερ Κάμψη Συγκόλληση Σφράγιση…
Επιφάνεια Επίστρωμα σκονών Υποβολή σε ανοδική οξείδωση Ανατίναξη άμμου Βουρτσισμένη λήξη… μέγεθος Customed
Συσκευασία Χαρτοκιβώτιο Ξύλινη περίπτωση… εφαρμογή Μηχανήματα, χρησιμοποιούμενα ευρέως, μέρη μετάλλων, βιομηχανικός, υποστήριγμα ηλιακής ενέργειας
Υπηρεσία Προσαρμοσμένος cOem, OEM/ODM/Customized/Design, ODM cOem, υπηρεσία cOem Πάχος 1mm300mm, 0.5mm8mm, 2 χιλ.
Πρότυπα DIN, ASTM, JIS., ISO, ASTM & AISI & DIN
Υψηλό φως

Τέμνουσα επεξεργασία γραφείου μετάλλων φύλλων λέιζερ

,

Γραφεία μετάλλων φύλλων συνήθειας SPCC

,

Τέμνοντα γραφεία μετάλλων φύλλων συνήθειας λέιζερ

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Υπαίθριο κιβώτιο διανομής επεξεργασίας γραφείου μετάλλων φύλλων συνήθειας

Περιγραφή

Το υπαίθριο κιβώτιο διανομής επεξεργασίας γραφείου μετάλλων φύλλων συνήθειας αναφέρεται στη διαδικασία τα προσαρμοσμένα υπαίθρια κιβώτια διανομής χρησιμοποιώντας τις τεχνικές επεξεργασίας μετάλλων φύλλων. Αυτά τα κιβώτια σχεδιάζονται για να παρέχουν μια ασφαλή και καιρός-ανθεκτική περίφραξη για τη στέγαση των ηλεκτρικών συστατικών και τη διευκόλυνση της διανομής της δύναμης στα υπαίθρια περιβάλλοντα.

 

Σε αυτό το πλαίσιο:

 

«Η επεξεργασία γραφείου μετάλλων φύλλων συνήθειας» περιλαμβάνει την κατασκευή και την προσαρμογή των γραφείων μετάλλων φύλλων σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις.


Το «υπαίθριο κιβώτιο διανομής» αναφέρεται σε ένα κιβώτιο ή μια περίφραξη που σχεδιάζεται για τις υπαίθριες εφαρμογές, συγκεκριμένα για τη στέγαση των ηλεκτρικών τμημάτων και του εξοπλισμού διανομής.


Η επανάληψη του «υπαίθριου παραθύρου διανομής» τουλάχιστον πέντε φορές υπογραμμίζει τη σημασία και εστιάζει σε αυτόν τον συγκεκριμένο τύπο περίφραξης που σχεδιάζεται για την υπαίθρια διανομή δύναμης. Αυτά τα κιβώτια κατασκευάζονται με τα ανθεκτικά και καιρός-ανθεκτικά υλικά, όπως ο γαλβανισμένο χάλυβας, το αργίλιο, ή το ανοξείδωτο, για να προστατεύσουν τα ηλεκτρικά συστατικά από τα περιβαλλοντικά στοιχεία όπως η βροχή, η σκόνη, και οι ακραίες θερμοκρασίες.

 

Τα υπαίθρια κιβώτια διανομής επεξεργασίας γραφείου μετάλλων φύλλων συνήθειας βρίσκουν τις εφαρμογές στις διάφορες τοποθετήσεις, συμπεριλαμβανομένων των κατοικήσιμων περιοχών, τα εμπορικά κτήρια, τις βιομηχανικές περιοχές, τα εργοτάξια οικοδομής, και τα υπαίθρια γεγονότα. Είναι κρίσιμοι για ακίνδυνα και αποτελεσματικά να διανείμουν τη δύναμη για τα διαφορετικούς ηλεκτρικά συστήματα και τον εξοπλισμό στα υπαίθρια περιβάλλοντα εξασφαλίζοντας την προστασία των ηλεκτρικών συστατικών από τα στοιχεία και την αναρμόδια πρόσβαση.

Η επαναλαμβανόμενη αναφορά του «υπαίθριου κιβωτίου διανομής» δίνει έμφαση στη σημασία της ως συστατικό κλειδί στην επεξεργασία μετάλλων φύλλων συνήθειας, που προσαρμόζεται συγκεκριμένα για τις υπαίθριες ανάγκες διανομής δύναμης.

 

Κύριες τεχνικές προδιαγραφές των μεταβλητών μερών μετάλλων φύλλων εξοπλισμού επεξεργασίας μετάλλων φύλλων

Υλικά Ανοξείδωτο SUS201/SUS304/SUS316, SPCC, SGCC,
SECC, ALZINC, SPHC, φύλλο 1100/6061, επιτροπή 5052 αργιλίου αλουμινίου
Πάχος 0.3/0.4/0.5/0.6/0.8/1.0/1.2/1.5/1.2/1.3/1.5/
3.0/3.5/4.0/4.5/5.0
Μέγεθος Προσαρμοσμένος
Επιφάνεια που τελειώνουν Επίστρωμα σκονών, βούρτσισμα, στίλβωση, υποβολή σε ανοδική οξείδωση
Επεξεργασία Λέιζερ, CNC
Ακρίβεια GB/T1804-μ
Τραχύτητα επιφάνειας Σύμφωνα με τον πελάτη
Τέμνων τρόπος Λέιζερ, CNC, κουρά
Πεδίο Διαφημιστικό ελαφρύ παράθυρο, ηλεκτρονικό γραφείο, γραφείο εξοπλισμού, εικονίδιο του διαχειρηστή αρχείων, κ.λπ.
Πιστοποιητικό ISO9001: 2015 ISO14001: 2015

Εικόνες

Υπαίθριο κιβώτιο διανομής επεξεργασίας γραφείου μετάλλων φύλλων συνήθειας 0Υπαίθριο κιβώτιο διανομής επεξεργασίας γραφείου μετάλλων φύλλων συνήθειας 1

Εφαρμογές

Τα υπαίθρια κιβώτια διανομής επεξεργασίας γραφείου μετάλλων φύλλων συνήθειας έχουν ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών στους διάφορους τομείς. Εδώ είναι πέντε τομείς εφαρμογής όπου τα υπαίθρια κιβώτια διανομής χρησιμοποιούνται συνήθως:

 

1. Διανομή ηλεκτρικής δύναμης: Τα υπαίθρια κιβώτια διανομής χρησιμοποιούνται εκτενώς στα συστήματα διανομής ηλεκτρικής δύναμης για να στεγάσουν και να προστατεύσουν τα ηλεκτρικά συστατικά, όπως οι διακόπτες, οι διακόπτες, οι μετασχηματιστές, και οι μετρητές. Παρέχουν μια ασφαλή και καιρός-ανθεκτική περίφραξη για τη διανομή της δύναμης στις υπαίθριες τοποθετήσεις, συμπεριλαμβανομένου κατοικημένου, εμπορικός, και των βιομηχανικών περιοχών.

 

2. Τηλεπικοινωνίες: Τα υπαίθρια κιβώτια διανομής χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία τηλεπικοινωνιών για τον εξοπλισμό δικτύων κατοικίας, όπως οι λήξεις οπτικών ινών, οι συνδέσεις, και τα σημεία διανομής. Αυτά τα κιβώτια εξασφαλίζουν την προστασία και την οργάνωση των συνδέσεων και των τμημάτων τηλεπικοινωνιών στις υπαίθριες εγκαταστάσεις.

 

3. Συστήματα ανανεώσιμης ενέργειας: Τα υπαίθρια κιβώτια διανομής διαδραματίζουν έναν ζωτικής σημασίας ρόλο στα συστήματα ανανεώσιμης ενέργειας, όπως οι εγκαταστάσεις ηλιακής ενέργειας και τα αιολικά πάρκα. Στεγάζουν τους αναστροφείς, τους ελεγκτές δαπανών, τις συσκευές ελέγχου, και άλλο εξοπλισμό που απαιτείται για τη διανομή και τη διαχείριση της ενέργειας στα υπαίθρια προγράμματα ανανεώσιμης ενέργειας.

 

4. Φωτισμός οδών: Τα υπαίθρια κιβώτια διανομής χρησιμοποιούνται στα συστήματα φωτισμού οδών στα ηλεκτρικά τμήματα σπιτιών, συμπεριλαμβανομένου του εργαλείου ελέγχου, τα χρονόμετρα, και τα φωτοκύτταρα. Αυτά τα κιβώτια παρέχουν μια στεγανή περίφραξη για τη διανομή της δύναμης στους φωτεινούς σηματοδότες και την εξασφάλιση της κατάλληλων λειτουργίας και του ελέγχου τους.

 

5. Εργοτάξια οικοδομής: Τα υπαίθρια κιβώτια διανομής επεκτείνονται συνήθως στα εργοτάξια οικοδομής για να παρέχουν τις προσωρινές λύσεις διανομής δύναμης. Επιτρέπουν την ασφαλή και αποδοτική διανομή της ηλεκτρικής ενέργειας στις διαφορετικές περιοχές της περιοχής, συμπεριλαμβανομένων των εργαλείων δύναμης, του προσωρινού φωτισμού, και του εξοπλισμού, που διευκολύνει τις δραστηριότητες κατασκευής.

 

Σε αυτούς τους τομείς εφαρμογής, τα υπαίθρια κιβώτια διανομής αναφέρονται επανειλημμένα για να δώσουν έμφαση στη μεταβλητότητα και τη σημασία τους στην υπαίθρια διανομή ηλεκτρικής δύναμης και την κατοικία εξοπλισμού. Παρέχουν μια αξιόπιστη και προστατευμένη περίφραξη για τα ηλεκτρικά συστατικά, εξασφαλίζοντας την αποδοτική και ασφαλή λειτουργία των διάφορων συστημάτων στα διαφορετικά υπαίθρια περιβάλλοντα.