Υπαίθρια γραφεία τηλεπικοινωνιών επεξεργασίας γραφείου μετάλλων φύλλων συνήθειας

Τόπος καταγωγής Suzhou, Κίνα
Μάρκα JDC
Πιστοποίηση ISO 9001 : 2015
Αριθμό μοντέλου JDC301
Ποσότητα παραγγελίας min 1
Τιμή Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη
Χρόνος παράδοσης 10~30 ημέρες
Όροι πληρωμής L/C, D/A, D/P, T/T
Δυνατότητα προσφοράς 10000 κομμάτια το μήνα

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Όνομα προϊόντων Υπαίθρια γραφεία τηλεπικοινωνιών επεξεργασίας γραφείου μετάλλων φύλλων συνήθειας μέγεθος Customed
Υπηρεσία Προσαρμοσμένος cOem, σφράγιση μετάλλων ODM Τελειώστε Επίστρωση, βουρτσίζοντας, που υποβάλλεται σε ανοδική οξείδωση, στίλβωση, που μαυρίζεται
Ανοχή 0.003~0.01mm, προσαρμοσμένος Πάχος 0.5mm20mm, διάφορος
Χρώμα Με το αίτημα των πελατών Ακρίβεια ±0,05-0,1 χλστ
Υψηλό φως

Επεξεργασία μετάλλων φύλλων τηλεπικοινωνιών SS

,

Κάμψη μετάλλων φύλλων συνήθειας καισίου

,

Κάμψη μετάλλων φύλλων συνήθειας τηλεπικοινωνιών

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Υπαίθρια γραφεία τηλεπικοινωνιών επεξεργασίας γραφείου μετάλλων φύλλων συνήθειας

 

1 . Υπαίθριες περιγραφές γραφείων τηλεπικοινωνιών:

 

Τα υπαίθρια γραφεία τηλεπικοινωνιών επεξεργασίας γραφείου μετάλλων φύλλων συνήθειας αναφέρονται στα ειδικευμένα γραφεία που σχεδιάζονται για τον υπαίθριο εξοπλισμό τηλεπικοινωνιών. Αυτά τα γραφεία είναι κατασκευασθε'ντα επί παραγγελία χρησιμοποιώντας τις τεχνικές επεξεργασίας μετάλλων φύλλων για να καλύψουν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις και την υποδομή τηλεπικοινωνιών στα υπαίθρια περιβάλλοντα.

 

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και τα χαρακτηριστικά των υπαίθριων γραφείων τηλεπικοινωνιών είναι οι ακόλουθοι:

 

1. Υπαίθρια εφαρμογή: Αυτά τα γραφεία σχεδιάζονται συγκεκριμένα για την υπαίθρια χρήση και κατασκευάζονται για να αντισταθούν τις διάφορες περιβαλλοντικές συνθήκες, όπως η βροχή, ο αέρας, οι ακραίες θερμοκρασίες, η σκόνη, και η UV έκθεση.

 

2. Κατοικία εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών: Τα υπαίθρια γραφεία τηλεπικοινωνιών παρέχουν μια ασφαλή και προστατευμένη περίφραξη για τη στέγαση του ουσιαστικού εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών, συμπεριλαμβανομένων των διακοπτών, των δρομολογητών, των παροχών ηλεκτρικού ρεύματος, των μπαταριών, των καλωδίων οπτικών ινών, και άλλων τμημάτων δικτύων.

 

3. Στεγανή κατασκευή: Τα γραφεία κατασκευάζονται με τα στεγανά υλικά, όπως το ανθεκτικό μέταλλο φύλλων, τα οποία προσφέρουν την αντίσταση στη διάβρωση και μπορούν να αντισταθούν τα υπαίθρια στοιχεία. Χαρακτηρίζουν τις σφραγίδες και τα στολίσματα για να αποτρέψουν την είσοδο νερού και να διατηρήσουν ένα ελεγχόμενο περιβάλλον μέσα στο γραφείο.

 

4. Κανονισμός θερμοκρασίας: Τα υπαίθρια γραφεία τηλεπικοινωνιών ενσωματώνουν συχνά τα συστήματα μόνωσης και εξαερισμού για να ρυθμίσουν την εσωτερική θερμοκρασία. Αυτό βοηθά να αποτρέψει την υπερθέρμανση του ευαίσθητου εξοπλισμού και εξασφαλίζει τη βέλτιστες απόδοση και τη μακροζωία.

 

5. Ιδιότητες ασφαλείας: Λαμβάνοντας υπόψη την κρίσιμη φύση του εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών, αυτά τα γραφεία είναι εξοπλισμένα με τις ιδιότητες ασφαλείας που προστατεύουν από την αναρμόδιους πρόσβαση, το βανδαλισμό, και την κλοπή. Μπορούν να περιλάβουν τις κλειδώσιμες πόρτες, το μη παραποιήσιμο υλικό, και τα πρόσθετα μέτρα ασφάλειας όπως τα συστήματα CCTV ή συναγερμών.

 

6. Διαχείριση καλωδίων: Τα υπαίθρια γραφεία τηλεπικοινωνιών έχουν χαρακτηριστικά τις παροχές για την αποδοτική διαχείριση καλωδίων. Μπορούν να περιλάβουν τα σημεία εισόδων καλωδίων, τα συστήματα δρομολόγησης καλωδίων, και τους εσωτερικά δίσκους καλωδίων ή τα υποστηρίγματα για να εξασφαλίσουν οργανωμένες και τακτοποιημένες εγκαταστάσεις καλωδίων.

 

Τα υπαίθρια γραφεία τηλεπικοινωνιών επεκτείνονται συνήθως στις διάφορες υπαίθριες τοποθετήσεις, συμπεριλαμβανομένων των εγκαταστάσεων υποδομής τηλεπικοινωνιών, τις περιοχές μακρινής επικοινωνίας, τους πύργους κυττάρων, τα κέντρα δεδομένων, και τις πλήμνες δικτύων. Διαδραματίζουν έναν κρίσιμο ρόλο στην παροχή των αξιόπιστων και ασφαλών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών με τη στέγαση και την προστασία του ουσιαστικού εξοπλισμού στην πρόκληση των υπαίθριων περιβαλλόντων.

 

2 . Υπαίθριες προδιαγραφές γραφείων τηλεπικοινωνιών:

 

Υλικό Χάλυβας άνθρακα, SPCC, SGCC, ανοξείδωτο, ήπιος χάλυβας, κ.λπ.
Μέγεθος Προσαρμοσμένος
Επεξεργασία Κοπή λέιζερ, σφράγιση ακρίβειας, κάμψη, CNC Punching, πέρασμα κλωστής σε βελόνα, κάρφωμα, διάτρυση, ένωση, κ.λπ.
Επεξεργασία επιφάνειας Βούρτσισμα, στίλβωση, υποβολή σε ανοδική οξείδωση, επίστρωμα σκονών, επένδυση, εκτύπωση Silkscreen, αμμοβολή, κ.λπ.
Λογότυπο Τυπωμένη ύλη μεταξιού, χαρακτηρισμός λέιζερ/χαρακτική.
Χρονική ανοχή δειγμάτων

Καμία επεξεργασία επιφάνειας, 7~10 εργάσιμες ημέρες.

Απαιτήστε την επεξεργασία επιφάνειας, 10~15 εργάσιμες ημέρες.

COem Δεχτείτε
Σχήμα σχεδίων 3D/CAD/DWG/IGS/STP
Χρώμα Προσαρμοσμένος
Εφαρμογή

Συσκευή, αυτοκίνητο, κτήριο, κύριος εξοπλισμός, ενέργεια, ενοργάνωση, ιατρική συσκευή, τηλεπικοινωνίες, ηλιακά γραφεία.

 

3. Περισσότερες εικόνες:

 

Υπαίθρια γραφεία τηλεπικοινωνιών επεξεργασίας γραφείου μετάλλων φύλλων συνήθειας 0Υπαίθρια γραφεία τηλεπικοινωνιών επεξεργασίας γραφείου μετάλλων φύλλων συνήθειας 1

 

 

4. Περισσότερες εικόνες:

Υπαίθρια γραφεία τηλεπικοινωνιών επεξεργασίας γραφείου μετάλλων φύλλων συνήθειας 2

 

 

 

5Κατάλογος:

Υπαίθρια γραφεία τηλεπικοινωνιών επεξεργασίας γραφείου μετάλλων φύλλων συνήθειας 3

 

6. Διαδικασία παραγωγής:

 

Υπαίθρια γραφεία τηλεπικοινωνιών επεξεργασίας γραφείου μετάλλων φύλλων συνήθειας 4

 

7. Το εργοστάσιό μας:

 

Υπαίθρια γραφεία τηλεπικοινωνιών επεξεργασίας γραφείου μετάλλων φύλλων συνήθειας 5

 

8. Τύποι

 

1. Υπαίθρια γραφεία τηλεπικοινωνιών τοίχος-υποστηριγμάτων: Αυτά τα γραφεία σχεδιάζονται για να τοποθετηθούν στους εξωτερικούς τοίχους των κτηρίων ή των δομών. Παρέχουν μια εξοικονομητική χώρου λύση για τον εξοπλισμό τηλεπικοινωνιών κατοικίας στα υπαίθρια περιβάλλοντα.

 

2. Υπαίθρια γραφεία τηλεπικοινωνιών Πολωνός-υποστηριγμάτων: Αυτά τα γραφεία σχεδιάζονται συγκεκριμένα για να τοποθετηθούν στους πόλους χρησιμότητας ή τους πόλους φωτεινών σηματοδοτών. Χρησιμοποιούνται συνήθως στην υποδομή τηλεπικοινωνιών για να φέρουν τη συνδετικότητα στις απομονωμένες περιοχές.

 

3. ??????????? υπαίθρια γραφεία τηλεπικοινωνιών: Αυτά τα γραφεία είναι αυτόνομες μονάδες που τοποθετούνται στο έδαφος ή τα συγκεκριμένα μαξιλάρια. Προσφέρουν την ευελιξία από την άποψη της θέσης εγκαταστάσεων και χρησιμοποιούνται συχνά στις περιοχές όπου το μοντάρισμα τοίχων ή πόλων δεν είναι εφικτό.

 

4. Υπαίθρια γραφεία τηλεπικοινωνιών πολυ-κόλπων: Τα γραφεία πολυ-κόλπων αποτελούνται από τα πολλαπλάσιους διαμερίσματα ή τους κόλπους, επιτρέποντας το διαχωρισμό και την οργάνωση του διαφορετικών εξοπλισμού ή των τμημάτων τηλεπικοινωνιών. Παρέχουν την εξελιξιμότητα και την ευελιξία στην επέκταση της υποδομής όπως απαιτείται.

 

5. Ελεγχόμενα ως προς τη θερμοκρασία υπαίθρια γραφεία τηλεπικοινωνιών: Αυτά τα γραφεία χαρακτηρίζουν τα προηγμένα συστήματα κανονισμού θερμοκρασίας όπως οι ανεμιστήρες, οι ανταλλάκτες θερμότητας, ή οι μονάδες κλιματισμού. Έχουν ως σκοπό να διατηρήσουν τη βέλτιστη λειτουργούσα θερμοκρασία για τον ευαίσθητο εξοπλισμό τηλεπικοινωνιών, ακόμη και στις ακραίες καιρικές συνθήκες.

 

6. Υπαίθρια γραφεία τηλεπικοινωνιών με το στήριγμα μπαταριών: Μερικά υπαίθρια γραφεία σχεδιάζονται συγκεκριμένα για να προσαρμόσουν τα εφεδρικά συστήματα μπαταριών. Αυτά τα γραφεία περιλαμβάνουν τον πρόσθετο διαστημικό και κατάλληλο εξαερισμό για τη στέγαση των μπαταριών, εξασφαλίζοντας συνεχή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος για τις κρίσιμες διαδικασίες τηλεπικοινωνιών.

 

Αυτοί οι διαφορετικοί τύποι υπαίθριων γραφείων τηλεπικοινωνιών εξυπηρετούν στα διάφορα σενάρια επέκτασης και τις συγκεκριμένες απαιτήσεις της υπαίθριας υποδομής τηλεπικοινωνιών. Προσφέρουν την προστασία, τη διάρκεια, και τη λειτουργία για να εξασφαλίσουν την αξιόπιστη λειτουργία του εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών στην πρόκληση των υπαίθριων περιβαλλόντων.