Υπαίθριο γραφείο διανομής δύναμης επεξεργασίας γραφείου μετάλλων φύλλων

Τόπος καταγωγής Suzhou, Κίνα
Μάρκα JDC
Πιστοποίηση ISO 9001 : 2015
Αριθμό μοντέλου JDC214
Ποσότητα παραγγελίας min 5
Τιμή Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη
Χρόνος παράδοσης 10~30 ημέρες
Όροι πληρωμής L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς 1000 κομμάτια το μήνα

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Όνομα προϊόντων Υπαίθριο γραφείο διανομής δύναμης επεξεργασίας γραφείου μετάλλων φύλλων μέγεθος Customed
Συσκευασία Χαρτοκιβώτιο Ξύλινη περίπτωση… Ποιότητα Εγγύηση, υψηλού επιπέδου
Υπηρεσία Προσαρμοσμένος cOem, σφράγιση μετάλλων ODM Τελειώστε Επίστρωση, βουρτσίζοντας, που υποβάλλεται σε ανοδική οξείδωση, στίλβωση, που μαυρίζεται
Πάχος 0.5mm20mm, διάφορος Επεξεργασία επιφάνειας Επίστρωμα σκονών, επένδυση ψευδάργυρου, χρωματίζοντας κ.λπ., υποβολή σε ανοδική οξείδωση
Υψηλό φως

Υπηρεσία επεξεργασίας κιβωτίων ανοξείδωτου ακρίβειας

,

Υπηρεσία επεξεργασίας περίπτωσης ανοξείδωτου ακρίβειας

,

multiprocess υπηρεσία επεξεργασίας περίπτωσης ανοξείδωτου

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Υπαίθριο γραφείο διανομής δύναμης επεξεργασίας γραφείου μετάλλων φύλλων

 

1 . Περιγραφές:

 

Ένα υπαίθριο γραφείο διανομής δύναμης επεξεργασίας γραφείου μετάλλων φύλλων αναφέρεται σε μια προσαρμοσμένη περίφραξη που γίνεται από το μέταλλο φύλλων που σχεδιάζεται συγκεκριμένα για την κατοικία και οργάνωση των ηλεκτρικών συστατικών που περιλαμβάνονται στα υπαίθρια συστήματα διανομής δύναμης. Ο όρος «υπαίθριο γραφείο διανομής δύναμης» υπογραμμίζει την αρχικές λειτουργία και την αίτησή του στις υπαίθριες τοποθετήσεις, όπου η αξιόπιστη και αποδοτική διανομή δύναμης είναι κρίσιμη.

 

Το υπαίθριο γραφείο διανομής δύναμης κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας τα υλικά μετάλλων φύλλων που είναι γνωστά για τη διάρκεια και την καιρική αντίστασή τους. Αυτή η γερή κατασκευή εξασφαλίζει την προστασία και την ασφάλεια του εσωκλειόμενου ηλεκτρικού εξοπλισμού στην πρόκληση των υπαίθριων περιβαλλόντων. Το σχέδιό του ενσωματώνει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που επιτρέπουν στο ασφαλείς μοντάρισμα και την οργάνωση των τμημάτων διανομής δύναμης όπως οι μετασχηματιστές, οι διακόπτες, οι θρυαλλίδες, οι ηλεκτρονόμοι, και οι επιτροπές διανομής.

 

Το υπαίθριο γραφείο διανομής δύναμης χρησιμεύει ως μια κεντρική πλήμνη για τη διανομή δύναμης στις υπαίθριες θέσεις όπως οι υποσταθμοί χρησιμότητας, οι βιομηχανικές περιοχές, τα εργοτάξια οικοδομής, και οι εγκαταστάσεις δημόσιας υποδομής. Διευκολύνει τη σωστούς διαχείριση και τον έλεγχο της ηλεκτρικής δύναμης, που εξασφαλίζει ότι διανέμεται αποτελεσματικά και ακίνδυνα στα διάφορα ηλεκτρικά φορτία και τα συστήματα.

 

Με την έμφασή του στην υπαίθρια χρήση, το υπαίθριο γραφείο διανομής δύναμης κατασκευάζεται για να αντισταθεί τα περιβαλλοντικά στοιχεία όπως η βροχή, το χιόνι, η σκόνη, και οι παραλλαγές θερμοκρασίας. Χαρακτηρίζει weatherproofing τα μέτρα, συμπεριλαμβανομένης της σφράγισης των μηχανισμών, των στολισμάτων, και των ανθεκτικών τερμάτων, για να αποτρέψει την είσοδο νερού και να προστατεύσει τα εσωκλειόμενα ηλεκτρικά συστατικά από την υγρασία και άλλους εξωτερικούς παράγοντες.

 

Επιπλέον, το υπαίθριο γραφείο διανομής δύναμης σχεδιάζεται με τις εκτιμήσεις ασφάλειας στο μυαλό. Ενσωματώνει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως κατάλληλες να στηρίξει, τη μόνωση, και τη δυνατότητα πρόσβασης για λόγους συντήρησης και ανίχνευσης μηχανικών βλαβών, που εξασφαλίζουν την ευημερία του προσωπικού και την ακεραιότητα του ηλεκτρικού συστήματος.

 

Το υπαίθριο γραφείο διανομής δύναμης διαδραματίζει έναν κρίσιμο ρόλο στην εξασφάλιση συνεχούς και αξιόπιστης διανομής δύναμης στα υπαίθρια περιβάλλοντα. Η γερά κατασκευή, οι ικανότητες οργάνωσης, weatherproofing της τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, και οι εκτιμήσεις ασφάλειας το κάνουν ένα ουσιαστικό συστατικό της υποδομής διανομής δύναμης στους υποσταθμούς χρησιμότητας, τις βιομηχανικές περιοχές, τα κατασκευαστικά προγράμματα, και τις εγκαταστάσεις δημόσιας υποδομής.

 

Εν περιλήψει, το υπαίθριο γραφείο διανομής δύναμης επεξεργασίας γραφείου μετάλλων φύλλων είναι μια εξειδικευμένη περίφραξη που σχεδιάζεται για την οργάνωση και την προστασία των ηλεκτρικών συστατικών που περιλαμβάνονται στα υπαίθρια συστήματα διανομής δύναμης. Με την έμφασή του στις υπαίθριες εφαρμογές, παρέχει μια αξιόπιστη και καιρός-ανθεκτική λύση για την αποδοτική διανομή δύναμης στις διάφορες βιομηχανίες και τις τοποθετήσεις, που εγγυάται τη συνεχείς παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και την ασφάλεια στα υπαίθρια περιβάλλοντα.

 

2 . Προδιαγραφές:

 

Υλικό Χάλυβας άνθρακα, SPCC, SGCC, ανοξείδωτο, αργίλιο, ήπιος χάλυβας, κ.λπ.
Μέγεθος Προσαρμοσμένος
Επεξεργασία Κοπή λέιζερ, σφράγιση ακρίβειας, κάμψη, CNC Punching, πέρασμα κλωστής σε βελόνα, κάρφωμα, διάτρυση, ένωση, κ.λπ.
Επεξεργασία επιφάνειας Βούρτσισμα, στίλβωση, υποβολή σε ανοδική οξείδωση, επίστρωμα σκονών, επένδυση, εκτύπωση Silkscreen, αμμοβολή, κ.λπ.
Λογότυπο Τυπωμένη ύλη μεταξιού, χαρακτηρισμός λέιζερ/χαρακτική.
Χρονική ανοχή δειγμάτων

Καμία επεξεργασία επιφάνειας, 7~10 εργάσιμες ημέρες.

Απαιτήστε την επεξεργασία επιφάνειας, 10~15 εργάσιμες ημέρες.

COem Δεχτείτε
Σχήμα σχεδίων 3D/CAD/DWG/IGS/STP
Χρώμα Προσαρμοσμένος
Εφαρμογή

Συσκευή, αυτοκίνητο, κτήριο, κύριος εξοπλισμός, ενέργεια, ενοργάνωση, ιατρική συσκευή, τηλεπικοινωνίες, ηλιακά γραφεία.

 

3. Τα πλεονεκτήματα υπηρεσιών μας:

Η επιχείρηση έχει προωθήσει τον εξοπλισμό επεξεργασίας μετάλλων φύλλων, CNC punching πυργίσκων τη μηχανή, CNC την κάμπτοντας μηχανή, CNC την κουρεύοντας μηχανή, την τέμνουσα μηχανή λέιζερ, το διάφορο αλέθοντας και γυαλίζοντας εξοπλισμό, για να καθιερώσει ένα εταιρικό μνημείο με τη φήμη και να χτίσει τα προϊόντα με την ποιότητα.

4. Περισσότερες εικόνες:

 

Υπαίθριο γραφείο διανομής δύναμης επεξεργασίας γραφείου μετάλλων φύλλων 0

 

 

5Κατάλογος:

Υπαίθριο γραφείο διανομής δύναμης επεξεργασίας γραφείου μετάλλων φύλλων 1

6. Το εργοστάσιό μας:

 

Υπαίθριο γραφείο διανομής δύναμης επεξεργασίας γραφείου μετάλλων φύλλων 2

7. Εφαρμογή

Το υπαίθριο γραφείο διανομής δύναμης, ως επεξεργασία γραφείου μετάλλων φύλλων, βρίσκει την εφαρμογή στις διάφορα βιομηχανίες και τα περιβάλλοντα όπου η αξιόπιστη διανομή δύναμης απαιτείται στις υπαίθριες τοποθετήσεις.

 

1. Υποσταθμοί χρησιμότητας: Τα υπαίθρια γραφεία διανομής δύναμης χρησιμοποιούνται συνήθως στους υποσταθμούς χρησιμότητας στο σπίτι και οργανώνουν τον ηλεκτρικό εξοπλισμό που περιλαμβάνεται στη μετάδοση δύναμης και τη διανομή. Αυτά τα γραφεία παρέχουν μια ασφαλή και στεγανή περίφραξη για τους μετασχηματιστές, τους διακόπτες, τους διακόπτες, και άλλα συστατικά κρίσιμα στις διαδικασίες υποσταθμών.

 

2. Βιομηχανικές περιοχές: Τα υπαίθρια γραφεία διανομής δύναμης επεκτείνονται στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις για να διανείμουν τη ηλεκτρική δύναμη στα διαφορετικό τμήματα ή τον εξοπλισμό. Εξασφαλίζουν ασφαλή και αποδοτική διανομή δύναμης για τα μηχανήματα, τις μηχανές, τα συστήματα ελέγχου, και άλλα ηλεκτρικά φορτία στην πρόκληση των υπαίθριων περιβαλλόντων.

 

3. Εργοτάξια οικοδομής: Τα υπαίθρια εργοτάξια οικοδομής απαιτούν συχνά τις προσωρινές λύσεις διανομής δύναμης. Τα υπαίθρια γραφεία διανομής δύναμης προσφέρουν μια κατάλληλη και γερή επιλογή για και την ηλεκτρική ενέργεια στα διάφορα εργαλεία, τον εξοπλισμό, και τα συστήματα φωτισμού στα εργοτάξια οικοδομής.

Δημόσια υποδομή: Τα υπαίθρια γραφεία διανομής δύναμης είναι χρησιμοποιημένα δημόσια έργα υποδομής, όπως τα συστήματα φωτισμού οδών, τα γραφεία ελέγχου σημάτων κυκλοφορίας, και οι υπαίθριες ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Παρέχουν μια συγκεντρωμένη και προστατευμένη θέση για τον εξοπλισμό διανομής δύναμης, που εξασφαλίζει την αξιόπιστες λειτουργία και τη συντήρηση των συστημάτων δημόσιας υποδομής.

 

4. Γεγονότα και προσωρινές εγκαταστάσεις: Τα υπαίθρια γραφεία διανομής δύναμης χρησιμοποιούνται συνήθως στις τοποθετήσεις γεγονότος, όπως τα φεστιβάλ, οι συναυλίες, και οι υπαίθριες συλλογές. Παρέχουν μια ασφαλή και οργανωμένη λύση για τη διανομή της δύναμης στα στάδια, τους θαλάμους, τις ανάβοντας οργανώσεις, και άλλες προσωρινές εγκαταστάσεις.

 

5. Τηλεπικοινωνίες: Τα υπαίθρια γραφεία διανομής δύναμης απασχολούνται στην υποδομή τηλεπικοινωνιών για να διανείμουν τη δύναμη στον εξοπλισμό όπως τους πύργους κυττάρων, τις κεραίες, και τα γραφεία επικοινωνίας. Αυτά τα γραφεία εξασφαλίζουν αξιόπιστη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος για τη συνεχή λειτουργία των δικτύων επικοινωνίας στα υπαίθρια περιβάλλοντα.

 

Συνολικά, το υπαίθριο γραφείο διανομής δύναμης διαδραματίζει έναν κρίσιμο ρόλο στις διάφορες βιομηχανίες και τις εφαρμογές όπου η υπαίθρια διανομή δύναμης απαιτείται. Με την παροχή μιας ασφαλούς και στεγανής περίφραξης για τον ηλεκτρικό εξοπλισμό, επιτρέπει την αποδοτική και αξιόπιστη διανομή δύναμης στους υποσταθμούς χρησιμότητας, τις βιομηχανικές περιοχές, τα εργοτάξια οικοδομής, τα έργα δημόσιας υποδομής, τα γεγονότα, και τις εγκαταστάσεις τηλεπικοινωνιών.