Αδιάβροχη φλόγα κιβωτίων περιφράξεων - περίφραξη της Shell καθυστερούντω

Τόπος καταγωγής Suzhou, Κίνα
Μάρκα JDC
Πιστοποίηση ISO 9001 : 2015
Αριθμό μοντέλου JDC132
Ποσότητα παραγγελίας min 25
Τιμή USD $1~$100/piece
Συσκευασία λεπτομέρειες σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη
Χρόνος παράδοσης 10~30 ημέρες
Όροι πληρωμής L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς 10000 κομμάτια το μήνα

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Όνομα προϊόντων Αδιάβροχη φλόγα κιβωτίων περιφράξεων - περίφραξη της Shell καθυστερούντω Υλικό Ήπιος χάλυβας Ανοξείδωτο Αργίλιο…
Color Black; White; Silver... Μέθοδος διαδικασίας Κοπή λέιζερ Κάμψη Συγκόλληση Σφράγιση…
Επιφάνεια Επίστρωμα σκονών Υποβολή σε ανοδική οξείδωση Ανατίναξη άμμου Βουρτσισμένη λήξη… Μέγεθος Customed
Συσκευασία Χαρτοκιβώτιο Ξύλινη περίπτωση… Εφαρμογή Μηχανήματα, χρησιμοποιούμενα ευρέως, μέρη μετάλλων, βιομηχανικός, υποστήριγμα ηλιακής ενέργειας
Υπηρεσία Προσαρμοσμένος cOem, OEM/ODM/Customized/Design, ODM cOem, υπηρεσία cOem Πάχος 1mm300mm, 0.5mm8mm, 2 χιλ.
Πρότυπα DIN, ASTM, JIS., ISO, ASTM & AISI & DIN
Υψηλό φως

Φλόγα - περίφραξη της Shell καθυστερούντω

,

Αδιάβροχο κιβώτιο περιφράξεων μετάλλων φύλλων

,

Επιτροπές JDC συνημμένων ηλεκτρονικής

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Αδιάβροχη φλόγα κιβωτίων περιφράξεων - περίφραξη της Shell καθυστερούντω

Περιγραφή

Μια αδιάβροχη φλόγα κιβωτίων περιφράξεων - η περίφραξη της Shell καθυστερούντω είναι μια εξειδικευμένη περίφραξη με σκοπό να παρέχει και τις στεγανοποιώντας και flame-retardant ιδιότητες. Κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας τα πυρίμαχα υλικά και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, που εξασφαλίζουν την αντίσταση ενάντια στους κινδύνους πυρκαγιάς, καθώς επίσης και την αποτελεσματική προστασία ενάντια στην παρείσφρυση νερού.

 

Η φλόγα - η περίφραξη της Shell καθυστερούντω ενσωματώνει τα πολλαπλάσια στρώματα των πυρίμαχων υλικών, όπως τα fire-retardant επιστρώματα, τα πυρίμαχα πολυμερή σώματα, ή τα άφλεκτα κράματα. Αυτά τα υλικά επιλέγονται προσεκτικά για τη δυνατότητά τους να αντισταθούν τις υψηλές θερμοκρασίες και να αποτρέψουν τη διάδοση των φλογών.

 

Επιπλέον, η περίφραξη σχεδιάζεται για να προσφέρει τις αποτελεσματικές ικανότητες στεγανοποίησης. Περιλαμβάνει τις σφραγίδες, τα στολίσματα, και τις εξειδικευμένες τεχνικές κατασκευής για να δημιουργηθεί ένα υδατοστεγές περιβάλλον, που προστατεύει τον εσωκλειόμενα εξοπλισμό ή τα συστατικά από τη ζημία νερού.

 

Η φλόγα - η περίφραξη της Shell καθυστερούντω βρίσκει τις εφαρμογές στις διάφορους βιομηχανίες και τους τομείς όπου η πυρασφάλεια και η αντίσταση ύδατος είναι κρίσιμες. Χρησιμοποιείται συνήθως στις ηλεκτρικές και βιομηχανίες ηλεκτρονικής για να προστατεύσει τους πίνακες ελέγχου, τα συστήματα διανομής δύναμης, και τα ευαίσθητα ηλεκτρονικά συστατικά από την πυρκαγιά και τους νερό-σχετικούς με τον κινδύνους.

 

Η υποδομή τηλεπικοινωνιών στηρίζεται στη φλόγα - συνημμένα της Shell καθυστερούντω για να προστατεύσει τα συστήματα επικοινωνιών, όπως οι δρομολογητές, διακόπτες, και σταθμοί βάσης, που εξασφαλίζουν την ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία τους.

 

Οι εφαρμογές κτηρίου και οικοδόμησης χρησιμοποιούν αυτά τα συνημμένα για την πυρασφάλεια και την προστασία νερού του ουσιαστικού εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένης της οικοδόμησης των συστημάτων αυτοματοποίησης και των συστημάτων συναγερμών πυρκαγιάς.

 

Οι βιομηχανίες μεταφορών, όπως αυτοκίνητος, ο σιδηρόδρομος, και το αεροδιάστημα, φλόγα χρήσης - συνημμένα της Shell καθυστερούντω για να προστατεύσουν τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά συστήματα από τους κινδύνους πυρκαγιάς και ποτίζουν την είσοδο, που εξασφαλίζει την ασφάλεια και την αξιοπιστία των κρίσιμων λειτουργιών.

 

Οι βιομηχανικοί τομείς του ελέγχου και αυτοματοποίησης, όπως η κατασκευή, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, και η χημική επεξεργασία, χρησιμοποιούν τη φλόγα - συνημμένα της Shell καθυστερούντω για να προστατεύσουν τους πίνακες ελέγχου, PLCs, και άλλο εξοπλισμό από τους κινδύνους έκθεσης και πυρκαγιάς νερού.

 

Εν περιλήψει, η αδιάβροχη φλόγα κιβωτίων περιφράξεων - η περίφραξη της Shell καθυστερούντω προσφέρει και τις στεγανοποιώντας και flame-retardant ιδιότητες. Χρησιμοποιείται στις διάφορες βιομηχανίες για να εξασφαλίσει την ασφάλεια και την προστασία του εξοπλισμού ή των συστατικών από τους κινδύνους πυρκαγιάς και ποτίζει τη ζημία.

Υλικά χρησιμοποιούμενα

Αργίλιο
Ανοξείδωτο
Ελασματοποιημένος εν ψυχρώ χάλυβας
Καυτός - κυλημένος χάλυβας
Γαλβανισμένος χάλυβας
Ορείχαλκος
Χαλκός
Ειδικά αιτήματα

Κύριες τεχνικές προδιαγραφές της αδιάβροχης φλόγας κιβωτίων περιφράξεων - περίφραξη της Shell καθυστερούντω

 

Υλικό Αργίλιο
τύπος Περίφραξη αλουμινίου
Εξωτερικό μέγεθος Εξατομικεύσιμος
Χρώμα Ανοικτό γκρι ή άσπρος/διαφανής
Εφαρμογή Υπαίθριος ηλεκτρονικός εξοπλισμός
Μορφή Ειδική μορφή
Τρυπώντας με τρυπάνι τρύπα ΕΝΤΆΞΕΙ
Εξαρτήματα Σφραγίζοντας δαχτυλίδι


Σχηματικό διάγραμμα του δείγματος

Αδιάβροχη φλόγα κιβωτίων περιφράξεων - περίφραξη της Shell καθυστερούντω 0

Εφαρμογή

Η αδιάβροχη φλόγα κιβωτίων περιφράξεων - η περίφραξη της Shell καθυστερούντω βρίσκει τις εκτεταμένες εφαρμογές στις βιομηχανίες όπου η πυρασφάλεια και η προστασία νερού είναι κυρίαρχες. Η φλόγα - η περίφραξη της Shell καθυστερούντω, με τα πυρίμαχες υλικά και την κατασκευή της, εξασφαλίζει αξιόπιστη προστασία ενάντια στους κινδύνους πυρκαγιάς, ενώ οι αδιάβροχες φρουρές σχεδίου ενάντια στην είσοδο νερού. Τα εξής είναι μερικές κοινές εφαρμογές της φλόγας - περίφραξη της Shell καθυστερούντω:

 

1. Ηλεκτρική και βιομηχανία ηλεκτρονικής: Φλόγα - τα συνημμένα της Shell καθυστερούντω χρησιμοποιούνται εκτενώς στην ηλεκτρική και βιομηχανία ηλεκτρονικής για να προστατεύσουν τον ευαίσθητο εξοπλισμό, όπως οι πίνακες ελέγχου, διακόπτες, παροχές ηλεκτρικού ρεύματος, και συστήματα επικοινωνιών, από τους κινδύνους πυρκαγιάς και τη ζημία νερού.

 

2. Τηλεπικοινωνίες: Η υποδομή τηλεπικοινωνιών στηρίζεται στη φλόγα - συνημμένα της Shell καθυστερούντω για να προστατεύσει τον κρίσιμο εξοπλισμό επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των δρομολογητών, των διακοπτών, των σταθμών βάσης, και των γραφείων δικτύων. Αυτά τα συνημμένα παρέχουν την αντίσταση και τη στεγανοποίηση πυρκαγιάς, εξασφαλίζοντας συνεχείς υπηρεσίες επικοινωνίας.

 

3. Κτήριο και οικοδόμηση: Φλόγα - τα συνημμένα της Shell καθυστερούντω επεκτείνονται στην οικοδόμηση των συστημάτων αυτοματοποίησης, των επιτροπών συναγερμών πυρκαγιάς, και των ηλεκτρικών συστημάτων διανομής για να προστατεύσουν τον ουσιαστικό εξοπλισμό από τους κινδύνους πυρκαγιάς και να ποτίσουν την παρείσφρυση. Διαδραματίζουν έναν ζωτικής σημασίας ρόλο στη διατήρηση της πυρασφάλειας στα εμπορικά κτήρια, τα κατοικημένα συγκροτήματα, και τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

 

4. Βιομηχανία μεταφορών: Στις εφαρμογές μεταφορών, όπως αυτοκίνητος, οι σιδηρόδρομοι, και το αεροδιάστημα, φλόγα - τα συνημμένα της Shell καθυστερούντω υιοθετούνται για να προστατεύσουν τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά συστήματα από τους κινδύνους πυρκαγιάς και ποτίζουν τη ζημία. Χρησιμοποιούνται συνήθως για τους πίνακες ελέγχου, τα συστήματα φωτισμού, τον εξοπλισμό ασφάλειας, και τα ηλεκτρικά συνημμένα.

 

5. Βιομηχανικοί έλεγχος και αυτοματοποίηση: Οι βιομηχανικοί τομείς, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής, του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, και της χημικής επεξεργασίας, χρησιμοποιούν τη φλόγα - συνημμένα της Shell καθυστερούντω για να προστατεύσουν τους πίνακες ελέγχου, PLCs, τα κέντρα ελέγχου μηχανών, και άλλο κρίσιμο εξοπλισμό. Αυτά τα συνημμένα εξασφαλίζουν την πυρασφάλεια και την αντίσταση ύδατος στα σκληρά βιομηχανικά περιβάλλοντα.

 

6. Κέντρα δεδομένων: Τα κέντρα δεδομένων στηρίζονται στη φλόγα - συνημμένα της Shell καθυστερούντω για να προστατεύσουν τους κεντρικούς υπολογιστές, τον εξοπλισμό δικτύων, και τα συστήματα αποθήκευσης. Τα συνημμένα παρέχουν την πυροπροστασία και στεγανοποιώντας, εξασφαλίζοντας την ακεραιότητα και τη διαθεσιμότητα των κρίσιμων στοιχείων και των υπηρεσιών.

 

Εν περιλήψει, η αδιάβροχη φλόγα κιβωτίων περιφράξεων - η περίφραξη της Shell καθυστερούντω βρίσκει τις εφαρμογές στην ηλεκτρική και βιομηχανία ηλεκτρονικής, τις τηλεπικοινωνίες, το κτήριο και την οικοδόμηση, τη μεταφορά, το βιομηχανική έλεγχο και την αυτοματοποίηση, και τα κέντρα δεδομένων. Αυτά τα συνημμένα προσφέρουν τη γερή αντίσταση πυρκαγιάς και τη στεγανοποίηση, την προστασία του ευαίσθητου εξοπλισμού και εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την αξιοπιστία των κρίσιμων συστημάτων.