Αντιδιαβρωτική περίφραξη της Shell επεξεργασίας κιβωτίων μετάλλων φύλλων συνήθειας

Τόπος καταγωγής Suzhou, Κίνα
Μάρκα JDC
Πιστοποίηση ISO 9001 : 2015
Αριθμό μοντέλου JDC138
Ποσότητα παραγγελίας min 25
Τιμή USD $1~$100/piece
Συσκευασία λεπτομέρειες σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη
Χρόνος παράδοσης 10~30 ημέρες
Όροι πληρωμής L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς 10000 κομμάτια το μήνα

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Όνομα προϊόντων Αντιδιαβρωτική περίφραξη της Shell επεξεργασίας κιβωτίων μετάλλων φύλλων συνήθειας Υλικό Ήπιος χάλυβας Ανοξείδωτο Αργίλιο…
Χρώμα Μαύρος Άσπρος Ασήμι… Μέθοδος διαδικασίας Κοπή λέιζερ Κάμψη Συγκόλληση Σφράγιση…
Επιφάνεια Επίστρωμα σκονών Υποβολή σε ανοδική οξείδωση Ανατίναξη άμμου Βουρτσισμένη λήξη… Μέγεθος Customed
Συσκευασία Χαρτοκιβώτιο Ξύλινη περίπτωση… Εφαρμογή Μηχανήματα, χρησιμοποιούμενα ευρέως, μέρη μετάλλων, βιομηχανικός, υποστήριγμα ηλιακής ενέργειας
Υπηρεσία Προσαρμοσμένος cOem, OEM/ODM/Customized/Design, ODM cOem, υπηρεσία cOem Πάχος 1mm300mm, 0.5mm8mm, 2 χιλ.
Πρότυπα DIN, ASTM, JIS., ISO, ASTM & AISI & DIN
Υψηλό φως

Επεξεργασία κιβωτίων μετάλλων φύλλων συνήθειας

,

Σφραγισμένη επεξεργασία κιβωτίων μετάλλων φύλλων

,

ηλεκτρονικό κιβώτιο JDC περιφράξεων εξοπλισμού

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Αντιδιαβρωτική περίφραξη της Shell επεξεργασίας κιβωτίων μετάλλων φύλλων συνήθειας

Περιγραφή

Η αντιδιαβρωτική περίφραξη της Shell επεξεργασίας κιβωτίων μετάλλων φύλλων συνήθειας είναι μια εξειδικευμένη περίφραξη που γίνεται από το μέταλλο φύλλων που σχεδιάζεται για να παρέχει την αντίσταση διάβρωσης. Αυτή η αντιδιαβρωτική περίφραξη κοχυλιών κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας τις τεχνικές επεξεργασίας συνήθειας, που επιτρέπουν σε το για να προσαρμοστεί στις συγκεκριμένες απαιτήσεις.

 

Η αντιδιαβρωτική περίφραξη της Shell χτίζεται για να προστατεύσει τον ευαίσθητα εξοπλισμό ή τα συστατικά από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες που μπορούν να οδηγήσουν στη διάβρωση, όπως η υγρασία, η υγρασία, οι χημικές ουσίες, και άλλοι διαβρωτικοί πράκτορες. Η γερή κατασκευή της εξασφαλίζει τη διάρκεια και τη μακροπρόθεσμη απόδοση στα σκληρά και διαβρωτικά περιβάλλοντα.

 

Η αντιδιαβρωτική περίφραξη της Shell χαρακτηρίζει τα πολλαπλάσια στρώματα των αντιδιαβρωτικών υλικών, συμπεριλαμβανομένων των επιστρωμάτων, τελειώνει, ή κράματα που παρέχουν ένα αποτελεσματικό εμπόδιο ενάντια στη διάβρωση. Αυτά τα προστατευτικά στρώματα επιλέγονται προσεκτικά και εφαρμόζονται για να εξασφαλίσουν βέλτιστη αντίσταση στα διαβρωτικά στοιχεία.

 

Με τις αντιδιαβρωτικές ιδιότητές της, αυτή η περίφραξη κοχυλιών προστατεύει τον εσωκλειόμενο εξοπλισμό, εξασφαλίζοντας την αξιόπιστες λειτουργία και τη μακροζωία τους. Προσφέρει μια ασφαλή και προστατευτική κατοικία, αποτρέποντας τα επιβλαβή αποτελέσματα της διάβρωσης που μπορούν να συμβιβάσουν την απόδοση και τη διάρκεια ζωής των ευαίσθητων συστατικών.

 

Επιπλέον, η αντιδιαβρωτική περίφραξη της Shell μπορεί να προσαρμοστεί για να καλύψει το συγκεκριμένες μέγεθος, τη μορφή, και τις απαιτήσεις λειτουργίας. Η διαδικασία επεξεργασίας της επιτρέπει την ακριβή προσαρμογή, επιτρέποντας στην περίφραξη για να ενσωματώσει χωρίς ραφή με στον εσωκλειόμενο εξοπλισμό και περιβάλλων την υποδομή.

 

Εν περιλήψει, η αντιδιαβρωτική περίφραξη της Shell επεξεργασίας κιβωτίων μετάλλων φύλλων συνήθειας είναι μια ιδιαίτερα ανθεκτική και εξατομικεύσιμη περίφραξη με σκοπό να προστατεύσει τον εξοπλισμό ή τα συστατικά από τη διάβρωση στην πρόκληση των περιβαλλόντων. Οι αντιδιαβρωτικές ιδιότητές της, που επιτυγχάνονται μέσω των εξειδικευμένων τεχνικών και των υλικών επεξεργασίας, εξασφαλίζουν τη μακράς διαρκείας απόδοση και την αξιοπιστία.

Εφαρμογή προϊόντων

Συσκευή

Αυτοκίνητος

Γεωργικός

Ηλεκτρονική

Βιομηχανικός

Ναυτικό

Μεταλλεία

Υδραυλική

Βαλβίδες

Πετρέλαιο και φυσικό αέριο

Ηλεκτρικός
Κατασκευή

Μηχανήματα

Έπιπλα

Κύριες τεχνικές προδιαγραφές της αντιδιαβρωτικής περίφραξης της Shell επεξεργασίας κιβωτίων μετάλλων φύλλων συνήθειας

 

Υλικό SPCC ή άλλος υλικός πελάτης θέλει
Εφαρμόσιμοι άνθρωποι Οι πελάτες χρειάζονται τα επί παραγγελία παρόμοια προϊόντα
Στρώμα Σύμφωνα με το αίτημα του πελάτη
Συσκευασία Σύμφωνα με το αίτημα του πελάτη
Χρώμα Ο Μαύρος ή οποιοσδήποτε πελάτης χρώματος θέλει
MOQ 10
Ποιοτική πιστοποίηση πρότυπα επαγγέλματος
Μέγεθος προϊόντων Σύμφωνα με το πραγματικό μέγεθος των επί παραγγελία παρόμοιων αναγκών πελατών προϊόντων
Ημερομηνία λήξης Μακροπρόθεσμη αποτελεσματικότητα

Σχηματικό διάγραμμα του δείγματος

Αντιδιαβρωτική περίφραξη της Shell επεξεργασίας κιβωτίων μετάλλων φύλλων συνήθειας 0

Εφαρμογή

Τα αντιδιαβρωτικά συνημμένα της Shell επεξεργασίας κιβωτίων μετάλλων φύλλων συνήθειας βρίσκουν την εκτενή εφαρμογή στις διάφορους βιομηχανίες και τους τομείς. Αυτά τα συνημμένα σχεδιάζονται συγκεκριμένα για να παρέχουν τη γερή αντίσταση διάβρωσης, που εξασφαλίζει την προστασία του ευαίσθητων εξοπλισμού και των συστατικών στην πρόκληση των περιβαλλόντων. Η αντιδιαβρωτική περίφραξη της Shell μπορεί να χρησιμοποιηθεί στους ακόλουθους τομείς:

 

1. Βιομηχανική κατασκευή: Τα αντιδιαβρωτικά συνημμένα της Shell υιοθετούνται συνήθως στις βιομηχανικές βιομηχανικές εγκαταστάσεις όπου ο εξοπλισμός και τα μηχανήματα εκτίθενται στα διαβρωτικά στοιχεία όπως οι χημικές ουσίες, η υγρασία, και η υγρασία. Αυτά τα συνημμένα προστατεύουν τους πίνακες ελέγχου, τα ηλεκτρικά συστατικά, και τα ευαίσθητα μηχανήματα από τη ζημία διάβρωσης.

 

2. Πετροχημική και χημική επεξεργασία: Στα πετροχημικά και χημικά εργοστάσια επεξεργασίας, όπου οι διαβρωτικές ουσίες και τα σκληρά περιβάλλοντα είναι επικρατούσες, τα αντιδιαβρωτικά συνημμένα της Shell χρησιμεύουν ως μια αξιόπιστη λύση. Προστατεύουν τα συστήματα ελέγχου, την ενοργάνωση, και τα ηλεκτρικά συστατικά από τα καταστρεπτικά αποτελέσματα της χημικής έκθεσης και των διαβρωτικών αερίων.

 

3. Θαλάσσιες και παράκτιες εφαρμογές: Οι θαλάσσιες και ανοικτής θαλάσσης βιομηχανίες απαιτούν τη γερή προστασία διάβρωσης λόγω της έκθεσης saltwater, την υψηλή υγρασία, και άλλα διαβρωτικά στοιχεία. Τα αντιδιαβρωτικά συνημμένα της Shell χρησιμοποιούνται στον ευαίσθητο εξοπλισμό ασπίδων, όπως τα συστήματα ναυσιπλοΐας, οι συσκευές επικοινωνίας, και οι ηλεκτρικοί πίνακες ελέγχου, από τις διάβρωση-προκληθείσες αποτυχίες.

 

4. Ενέργεια και ηλεκτρική παραγωγή: Οι εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, συμπεριλαμβανομένων πυρηνικών, των ηλιακών, και εγκαταστάσεων αέρα, χρησιμοποιούν συχνά τα αντιδιαβρωτικά συνημμένα της Shell για να προστατεύσουν κρίσιμους ηλεκτρικό και τα συστήματα ελέγχου από τη διάβρωση. Αυτά τα συνημμένα εξασφαλίζουν τη μακροζωία και την αξιοπιστία του εξοπλισμού που εκτίθενται στις υψηλές θερμοκρασίες, την υγρασία, και τα διαβρωτικά αέρια.

 

5. Μεταφορά και υποδομή: Τα αντιδιαβρωτικά συνημμένα της Shell χρησιμοποιούνται στις εφαρμογές μεταφορών και υποδομής για να προστατευθεί ηλεκτρικός και τα συστήματα ελέγχου που χρησιμοποιείται στις σήραγγες, τις γέφυρες, τους σιδηροδρόμους, και τους αερολιμένες. Προστατεύουν αυτά τα συστήματα από τα διαβρωτικά στοιχεία παρόντα στο περιβάλλον περιβάλλον, όπως το οδικό άλας, η υγρασία, και η ρύπανση.

 

6. Επεξεργασία νερού και απόβλητου ύδατος: Τα αντιδιαβρωτικά συνημμένα της Shell είναι ουσιαστικά στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας νερού και απόβλητου ύδατος να προστατεύσουν τα ευαίσθητα συστήματα ελέγχου, τον εξοπλισμό ελέγχου, και τα ηλεκτρικά συστατικά. Αυτά τα συνημμένα εξασφαλίζουν αξιόπιστη λειτουργία και αποτρέπουν τις διάβρωση-προκληθείσες αποτυχίες σε αυτά τα κρίσιμα συστήματα.

 

Εν περιλήψει, τα αντιδιαβρωτικά συνημμένα της Shell βρίσκουν τις εκτεταμένες εφαρμογές στη βιομηχανική κατασκευή, την πετροχημική επεξεργασία, τις θαλάσσιες και ανοικτής θαλάσσης βιομηχανίες, την ενεργειακή παραγωγή, την υποδομή μεταφορών, και τους τομείς της κατεργασίας ύδατος. Αυτά τα συνημμένα προσφέρουν τη γερή προστασία διάβρωσης, που εξασφαλίζει τη μακροζωία και την απόδοση του ευαίσθητου εξοπλισμού στην πρόκληση των περιβαλλόντων.