Τι θα έπρεπε να πληρωθεί η προσοχή κατά την επεξεργασία των προϊόντων ανοξείδωτου;

June 26, 2021
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι θα έπρεπε να πληρωθεί η προσοχή κατά την επεξεργασία των προϊόντων ανοξείδωτου;

Στις καθημερινές ζωές μας, εάν είναι στα μικροσκοπικά πιάτα επιτραπέζιου σκεύους, τα προϊόντα ανοξείδωτου που χρησιμοποιούνται ακόμα στο σχέδιο, η διακόσμηση, και το περιβάλλον είναι βασικά όλο και περισσότερο εκτενή. Επομένως, τι πρέπει να πληρωθεί τη ειδική προσοχή στην επεξεργασία των προϊόντων ανοξείδωτου;

 

Τα προϊόντα ανοξείδωτου υποβάλλονται σε επεξεργασία στα προϊόντα κραμάτων, και υπάρχουν διάφορες διαφορετικές φάσεις κρυστάλλου. Όταν η θερμοκρασία εργασίας αλλάζει, η φάση κρυστάλλου αλλάζει αντίστοιχα. Επομένως, στην επεξεργασία των προϊόντων ανοξείδωτου (όπως τα μηχανικά μέρη που επεξεργάζονται, ρίψη ακρίβειας, συγκόλληση και κοπή λέιζερ, κ.λπ.), κάποιο είναι ότι η τοποθεσία επηρεάζεται άμεσα από τη θερμοκρασία εργασίας και είναι εύκολο να κατακρημνιστούν οι νέες φάσεις (τοπική μετάβαση φάσης), και το intergranularity η χημική και φυσική κατάσταση της ουσίας είναι διαφορετικό από το ίδιο το σιτάρι κρυστάλλου, και το ποσοστό διάβρωσης στο όριο σιταριού είναι προφανώς υψηλότερο από αυτό το ίδιο του σιταριού κρυστάλλου (??????????? διάβρωση). Η πτώση αυτών των νέων φάσεων θα οδηγήσει σίγουρα στην έλλειψη ορισμένων στοιχείων. Εάν οι κατακρημνισμένες νέες φάσεις αντιστέκονται στη διάβρωση ή δεν είναι αντιδιαβρωτικές, θα προκαλέσει τη δυσαναλογία της διάβρωσης ποσοστό-διάβρωσης διάβρωσης ή της διάβρωσης διάβρωσης.

 

Υπό κανονικές συνθήκες, η ειδική προσοχή πρέπει να πληρωθεί στην επεξεργασία των προϊόντων ανοξείδωτου: η εσωτερική πίεση είναι επιρρεπής σε επηρεάζεται άμεσα από τη θερμοκρασία εργασίας επεξεργασίας, και ένας μεγάλος αριθμός ιόντων χλωριδίου εμβαθύνει τη διάβρωση πίεσης. Στην τέμνουσα διαδικασία πλάσματος, η τοπική θερμοκρασία εργασίας είναι πάρα πολύ υψηλή για να αναγκάσει τα ωστενιτικά σιτάρια ανοξείδωτου για να γίνει μεγαλύτερα, και ακόμη και η τοπική τήξη εμφανίζεται, η εσωτερική πίεση είναι πάρα πολύ μεγάλη, και η διάβρωση πίεσης είναι ιδιαίτερα προεξέχουσα. Στην εσωτερική διαδικασία στίλβωσης θερμοκρασίας, ακόμα κι αν το φαινόμενο διάβρωσης μπορεί να μειωθεί με τη ρύθμιση της μεθόδου διατύπωσης στίλβωσης υγρής, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να αποφευχθεί εντελώς η διάβρωση πίεσης και η??????????? διάβρωση. Για να ελέγξουμε αποτελεσματικά τη??????????? διάβρωση και να τονίσουμε τη διάβρωση, πρέπει να αρχίσουμε με την τεχνολογία επεξεργασίας του εξοπλισμού ανοξείδωτου και να ελέγξουμε αυστηρά τις τεχνικές παραμέτρους διαδικασίας, συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών παραμέτρων ένωσης, των τεμνουσών μεθόδων λέιζερ, της θερμοκρασίας διαδικασίας θερμικής επεξεργασίας, κ.λπ., για να αποφύγουμε την κρυστάλλωση και την εσωτερική συγκέντρωση πίεσης.