Η διαδικασία συνήθειας της επεξεργασίας μετάλλων φύλλων αλλάζει συνεχώς

June 26, 2021
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η διαδικασία συνήθειας της επεξεργασίας μετάλλων φύλλων αλλάζει συνεχώς

Η συμβατική τεχνολογία επεξεργασίας μετάλλων φύλλων δεν μπορεί να προσαρμοστεί στις που προσαρμόζονται και άλλες απαιτήσεις μικρών batch, της διαταγής. Η τέμνουσα τεχνολογία λέιζερ ως «κουρά-διάτρηση» θα αντικαταστήσει την παραδοσιακή τεχνολογία επεξεργασίας μετάλλων φύλλων, για να επιτύχει την ευελιξία, υψηλή ευελιξία. Φυσικά, το κόστος της τέμνουσας διαδικασίας λέιζερ είναι υψηλότερο, αλλά με τη δημοτικότητα της μικρής κατασκευής batch, τέμνουσες αυξήσεις απαίτησης λέιζερ, η τεχνολογία συνήθειας επεξεργασίας μετάλλων φύλλων γίνεται όλο και περισσότερο δημοφιλής.

 

1) Κάτω από την παραδοσιακή διαδικασία, το κομμάτι προς κατεργασία αποτελείται από διάφορα μέρη. Τώρα, η μια κομμένη κάμψη είναι πλήρης. Έφθασε στο σκοπό την εργασιακή διαδικασία, την περίοδο κατασκευής και το κόστος.
2) Κάτω από την παραδοσιακή διαδικασία, το ειδικό προσάρτημα διαμορφώνεται για τη συγκόλληση. Τώρα τα μέρη χρησιμοποιούν την παρόμοια tenon ξυλουργικής διαδικασία, ακριβής προσδιορισμός θέσης, εξοικονομητικό χρόνου, απλό προσάρτημα συγκόλλησης, η παραμόρφωση προϊόντων είναι μικρή.
3) Η πολλαπλάσια κάμπτοντας τεχνολογία είναι σχετικά δημοφιλής στην εγχώρια βιομηχανία κατασκευής κιβωτίων. Το πλεονέκτημα είναι ότι τα παραδοσιακά τονωτικά αποβάλλονται. Η διαδικασία συνήθειας επεξεργασίας μετάλλων φύλλων δεν έχει καμία άλλη διαδικασία είναι μοναδική. Ώστε να επιτευχθούν η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και το χαμηλό κόστος παραγωγής.
4) η χρήση του λέιζερ που σκίζει λεπτά, χαρακτηριστικά γνωρίσματα υψηλής ακρίβειας, μια κοπή (με τη σύνδεση μικροϋπολογιστών), με τέσσερις φορές να κάμψει, για να ολοκληρώσει το κομμάτι προς κατεργασία τέσσερις.
5) Λόγω της χρήσης tenon της δομής, το κομμάτι προς κατεργασία που κάμπτει με τη διαδικασία συγκόλλησης σημείων, μπορείτε να ολοκληρώσετε ολόκληρη τη διαδικασία. Μικρή παραμόρφωση του κομματιού προς κατεργασία, καμία ανάγκη για και πρίν ψεκάζει.
Υποστήριξη διαδικασίας συνήθειας επεξεργασίας μετάλλων φύλλων και σχέδιο, τέμνουσα διαδικασία λέιζερ, κάμπτοντας διαδικασία. Ιδίως, το 2$ο σχέδιο μερών και η τρισδιάστατη γραφική ανάπτυξη μπορούν να διαβιβαστούν σε μια διευκρινισμένη μηχανή μέσω ενός τυποποιημένου δικτύου υπολογιστών.